مشاوره حقوقی رایگان - تخریب

با سلام
همسایه من یک روز با مشت و لگد به ماشین من ضربه زده که فرورفتگی در ماشین ایجاد شده یک روز دیگه هم در حال انجام کاری زیر گلگیر بوده که پلیس اومد و گفت شاید مواد جاساز میکرده یا بر میداشته
دوربین‌های مدار بسته این فیلم ها رو ثبت کردن
ازش شکایت کردم در دادسرا میگه چون ایشون تو جای پارک من پارک کرده این کارو کردم!!! در حالیکه من جای پارک ایشون پارک نکردم پارکینگ من در سند در جایی هست که وارد و خارج کردن ماشین از اونجا مشکله و طی 15 سال گذشته طبق توافق شفاهی که در ساختمان بوده همیشه ماشین در اون قسمت پارک میشده و ایشون هم که ساکن جدید هستن هیچ وقت به هیچ عنوان نارضایتی از این مساله ایجاد نکردن
پارکینگ دو در داره که سمتی که من پارک میکنم و دو همسایه دیگه از یک در رفت و آمد میکنیم و بقیه از در دیگری یعنی ماشین من مزاحمتی برای رفت و آمد ایشون هم نداره و البته ایشون خودشون علاوه بر یک خودرو، دو موتور سیکلت (یکی معمولی و یکی موتور کوهستان) و یه سه چرخه هم در پارکینگ پارک میکنن که قاعدتا خارج از محدوده پارکینگ خودشون میشه
سوالم اینه که آیا ایشون میتونن با این دلیلی که آوردن منع تعقیب بگیرند و یا حتی از من شکایت کنن؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هیچکس حق ندارد قاضی کار خود باشد شما اگر حق ایشان را هم ضایع کرده باشید باید شکایت کنند نه اینکه به اموال شما آسیب برسانند. مطابق اصول ایشان باید محکوم شود.

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

اظهار ایشان به این نحو اقرار محسوب می‌شود و با جمع سایر شرایط احتمال صدور رای به نفع شما می باشد