مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

باسلام دختر مجردی هستم که تا فروردین امسال با مادر زندگی میکردم (مادرم مستمری بگیر پدرم بودن) مادر عزیزم امسال فوت کردن.
من خودم تا اردیبهشت 96 شاغل بودم که به خاطر مادرم که کهولت سن داشتن و بیمار بودن و ... با بیست سال خودم را بازنشسته کردم با بیست روز حقوق.
بعد از فوت مادرم حقوق ایشان قطع شد و من با مشکلات اقتصادی زیادی روبرو شدم.
حال سوالم این است که آیا قانونی وجود دارد که من باتوجه به اینکه سرپرستی ندارم و حقوق بازنشستگی خودم هم بسیار ناچیز است و ... حقوق مستمری پدرم شامل حالم شده و مجدد فعال شود؟؟؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فقط یک حقوق میتوانیدبگیرید،لیکن هرکدام ازحقوق بیشتراست تقاضای آن رادرخواست نمایید