مشاوره حقوقی رایگان - دريافت انشعاب گاز برای باغ

با سلام
در قطعه زميني باغ ويلا و سوله ساختم كه در پي شكايت جهاد سال ٩٢ حكم قطعي تبرئه از دادگاه گرفتم امسال براي دريافت انشعاب گاز به اداره گاز مراجعه و به جهاد استعلام دادن جهاد در كمیسيون تبصره يك ماده صد علي رغم حكم تبرئه با تغيير كاربري مخالفت كرده لذا جواب استعلام اداره گاز را نميدهد
ديوان عدالت اداري براي ابطال راي كمیسيون شكايت كردم راي بدوي به نفع من ولي راي قطعي به نفع جهاد صادر شد
راهي براي دريافت انشعاب گاز بدون استعلام از جهاد دارم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
راه قانونی وجود ندارد مگر اینکه از راه غیرقانونی بخواهید انشعاب بگیرید