مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور زن

سلام. من حدود 60 سال دارم و الان پاسپورت معتبر دارم ولی بعد از گرفتن این پاسپورت با همسر قبلی خودم که طلاق گرفته بودیم دوباره رجوع کردیم. یعنی در حال حاضر متاهل هستم و سفری در پیش دارم میخواستم بدونم هنگام خروج از کشور نیاز به اجازه همسر دارم یا خیر؟
با توجه به این که قبل از طلاق هم همسرم اجازه محضری داده بود و من پاسپورت گرفته بودم و رفته بودم. بعد از طلاق هم پاسپورتم و تمدید کردم که هنوزم اعتبار دارد. حالا مدتی است که ازدواج مجدد کردیم یعنی چون پاسپورت معتبر دارم مشکلی برای خروج من پیش نمی آید؟
در عقدنامه جدید هم حق خروج از کشور دارم. کجا باید مراجعه کنم؟ میترسم بلیط و تست کرونا رو بگیرم و کلی هزینه کنم در فرودگاه و برای من مشکل پیش بیاید.
ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما برای اخذ گذرنامه نیاز به اجازه همسر دارید.

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام خیر مشکلی برای خرج ندارید مگر اینکه همسرتان شما را ممنوع الخروج کنند