مشاوره حقوقی رایگان - خروج از کشور زن

حق خروج از کشور دارم
بدون جدا شدن میخوام مهاجرت کنم
امکانش هست؟
آیا لحظه اخر ممنوع الخروج نمیشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه حق خروج از کشور داشته باشید مشکلی پیش نمی آید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسر شما حق دارد هر زمان که بخواهد اجازه خود را لغو کند مگر اینکه در سند رسمی حق خروج از کشور به شما داده باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر از همسر خود اجازه خروج داشته باشید می توانید از کشور خارج بشوید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک حق خروج دارید و مشکلی دال بر ممنوعیت نداشته باشید میتوانید خارج شوید. اما با توجه
قصد شما مبنی بر مهاجرت هر زمان همسرتان با ارایه دلیل منطقی میتواند دستور مبنی بر منع از خروج بگیرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حق خروج از کشور داشته باشید و قانونی باشد مشکلی پیش نمیاد