مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

با سلام.
بنده در دادگاه بدوی به پرداخت دیه و 6 ماه حبس محکوم شدم که حبس به مدت دو سال تعلیقی بود.
با درخواست تجدید نظر از طرف شاکی تعلیق در دادگاه تجدید نظر لغو گردید و علت آن محل نزاع در بوستان اعلام شد و حکم قطعی می باشد.
بنده چگونه میتوانم باز هم حکم تعلیق را برقرار نمایم چون رفتن به زندان واقعا به زندگی من لطمه خواهد زد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
رای دادگاه تجدیدنظر قطعی بوده و لازم الاجرا می باشد.