مشاوره حقوقی رایگان - چک تاریخ گذشته

با مغازه داری شراکت داشتم و قرار بود پول از من و کار از طرف مقابل ولی این اقا طبق تاریخ چک که قرار بود اصل وسود پول رو بده طفره میره من میخواستم چک رو برگشت بزنم گفت میخوام وام بگیرم برگشت بزنی تو سیستم نشون میده و وام رو نمیتونم بگیرم پولتو بدم الان سه ماه تاریخ چک گذشته لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه چک را تا 6 ماه از تاریخ آن برگشت بزنید حق شکایت کیفری دارید و بعد از 6 ماه فقط از طریق دادگاه حقوقی می توانید وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه بفرمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

نگران نباشید و به سرعت نسبت به برگشت چک اقدام تا سایر موارد به شما گفته شود
در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر