مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستوجب تعزیر

سلام بنده را در ماشین زورگیر کردن و پس از بردن به بیابان و بستن دست و پای من و ضرب وشتم و سرقت اموال گوشی و پول و .... متواری گردیدن. ک پس از گذشت شش ساعت بهوش امدم و چون یکی را میشناختم از اتباع افغانی بودن با هماهنگی کلانتری دونفر متهمان دستگیر شده و‌ در بدو دستگیری اعتراف و نسبت به عودت دو عدد گوشی اقدام نمودن .. لذا حال بازپرسی دادگاه از بنده تقاضای شهود و گواهی پزشکی قانونی برای اثبات دارد و سرقت مستوجب تعزیر زده است و از انجاییکه روند پرونده و پیگیری پزشک قانونی برای بنده مشکل بوده ادعای عدم پیگیری پزشک قانونی و عودت وسایل مسروقه و خسارات وارده شدم حال چگونه بازپرس میتواند این پرونده را مختومه کند متهمان در زندان هستند و سرقت صورت گرفته اعتراف کردن و اموال مسروقه نزد انها کشف شده است ایا عدم ارایه گواهی پزشک قانونی موجب مختومه شدن پرونده و قرار منع تعقیب میشود ؟؟ لطفا راهنمایی کنید بنده شاکی هستم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر نمیشود چون اعتراف کردن مختومه نمیشود فقط جهت دیه محکوم نمبشوند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در جرم سرقت اگر اموال مسروقه زیر 20 میلیون تومان ارزش داشته باشد قابل گذشت از جانب شما است. اگر اعلام گذشت کنید پرونده مختومه می شود