مشاوره حقوقی رایگان - شرایط انتقال سند موتور سیکلت و ارتباط با معافیت

با سلام خسته نباشید . من 18 سال و چند ماهی سن دارم و یک موتور هست که خریدمش از طرفی هم شرایطه معافیتو دارم ولی هنوز اقدام نشده و در حال حاضر میخوام سند موتور به نام خودم کنم و اینکه میخام بدونم که آیا باید کارت معافیتم و یا پایان خدمتی داشته باشم جهت دریافت سند مراجعه به تعویض پلاک و اسناد یا نه مرسی ممنون بابت پاسخ دهی تون . باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید موارد مشاوره بنده را ملاحظه وسپس سوال را مطرح نمایید