مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال ضامن خودرو لیزینگ

سلام وقت بخیر چند سال پیش خودرو لیزینگی گرفتم به نام خانومم و من ضامنش شدم یه مبلغ مانده که به شرکت رایان سایپا پرداخت نکردم و شرکت لیزینگ با من تماس گرفتن و بازم پرداخت نکردم الان خودرو لیزنگی شکایتی روی پلاکش نیست اما ماشین منو توقیف کردن و گفتن تمامی پلاکهای که به نام من هست توقیف میشه. لطفا منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
با توجه به قبول ضمانت جنابعالی تا تسویه کامل بدهی امکان رفع توقیف پلاک وجود ندارد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اقساط قبلی را خود شما پرداخت کردید؟ پلاک خودرو لیزینگی به نام چه کسی است؟