مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا و سفید تاریخ و سفید متن

باسلام بنده حدود سه سال پیش رفتم سرکار که پخش مواد غذایی بود و چک سفید امضا در حضور زنم به کارفرما دادم بعد از مدتی کار کردن متوجه شدم که کارفرما کارگاه رو جمع آوری کرده و به شهر دیگه رفته من هرچی پیگیری کردم نیافتمش به ناچار شکایت خیانت در امانت کردم ازشون و بعد از چندی از پرونده گذشت ایشان اذعان کرد چک پیش من امانت بوده و ازم سرقت شده و به دست شخص ثالث افتاده مبلغ صد میلیون تومان نوشتن و تاریخ زدن و برگشت زدن، الان حدود یکساله از برگشت میگذره که چک نرفته دادگاه، قاضی پرونده حکم به نفع کارفرما داد و گفت خیانتی صورت نگرفته به ناچار باز از ایشان شکایت استرداد لاشه چک انجام دادم ولی تابحال جلسات نرفتیم شروع نشده، با این اوصاف می‌خوام بدونم راهکار پس گرفتن لاشه چک چیه و چطور میتونم در دادگاه ازشون چک. و پس بگیرم و حساب بانکی رو که مسدود شده ازاد کنم چون چک رو برگشت زدن، ایا ادعای جلب ثالث میشه کرد و چطوریه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بهتر هست با همکاری وکیل پرونده رو پیش ببرید.تا شاس موفقیت شما بیشتر شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دادخواست استرداد لاشه چک را به طرفیت هم کارفرما و هم دارنده چک مطرح می کردید و اگر دادخواست به طرفیت دارنده چک مطرح نکرده اید می توانید ...
موضوع شما باید با مطالعه تمام جزئیات بررسی بشود و ..

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ادعای جلب ثالث علیه دارنده فعلی چک مطرح نمایید اگر پذیرفته نشد مجدد باید مدارک شما بررسی شود تا تصمیم درست اتخاذ گردد