مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال پدر در قید حیات به همسر یا طفل 4ماهه

باسلام بنده ماشینی دارم که تمام دارایی ام هست آیا میتونم پلاک رو تعویض کنم و بنام همسرم یا طفل پسر چهار ماهه ام انتقال بدم؟ ایا بنام پسرم سند مالکیت انتقال بدم و تعویض پلاک کنم یا بنام همسرم میتونم؟ اگر کسی شاکی باشه ازم و شکایت کنه آیا بنام پسرم باشه می‌تونه ببره یا بنام همسرم؟ در کل بنام کدومشون باشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام کاربر گرامی
شما مختار هستید اموالتون را به هرکسی که تمایل دارید منتقل نمایید به شرط انکه انتقال بعد از اجراییه براتون صادر نشده باشد نوع شکایت را عنوان نکردید
موفق باشید فرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
می توانید به نام همسر انتقال بدهید ولی باید قرارداد شما به صورتی باشد که معامله صوری نباشد و. ..

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اینطور که پیداست به قصد فرار از دین میخواهید انتقال انجام دهید. این معامله می تواند در دادگاه باطل شود. از نظر اخلاقی و قانونی و عرفی و شرعی هم حق الناس باید پرداخت گردد.
به شخصه من و سایر همکاران شریفم برای فرار از دین راهکار ارایه نمی کنیم. مگر اینکه مورد شما مورد خاصی باشد.