مشاوره حقوقی رایگان - اموال منقول به نام همسر

با سلام
در صورت سند زدن خودرو(قولنامه و تعویض پلاک مستقیم از فروشنده ) و یا ملک(در دفترخانه اسناد رسمی) و یا هر دو بنام همسر چگونه بعدا میتوان ادعای هبه بودن این اموال کرد ؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در عقد نامه شرط شده باشد که هبه است . رجوع از هبه در شرایطی ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه مطرح نمایید

و بعد دادخواست تایید رجوع از هبه به طرفیت متهب اقامه نمایید

و شما باید ابتدا هبه بودن قرارداد را اثبات نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است زیرا مورد هبه تبدیل شده است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پولی رد و بدل نشده باشد می توان ادعای هبه مطرح کرد.
و اگر ادعای هبه را دادگاه نپذیرفت می تواند دادخواست ابطال معامله داد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید این ادعای شما مورد برسی قرار بگیرد که نیازمند گفت و گوی متقابل است و در مجال این جا نمی گنجد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به مدارک و مستنداتی است که در اختیار دارید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با دادخواست البته خیلی سخته به جای این کار راههای بهتری وجود دارد