مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه و فسخ فرزند خواندگی

با سلام خدمت وکلا
من و همسرم یه فرزند دو روزه به صورت غیر قانونی به فرزندی گرفتیم و برای گرفتن شناسنامه او از طریق بهزیستی اقدام کردیم این بچه که پسر هست الان 7سالشه و من و همسرم اختلاف داریم و در پرسه طلاق هستیم و ما به بهزیستی از این جریان چیزی نگفتیم همسرم هیچ ملکی نداشتن به نام بچه بزنند و بهزیستی گفت باید مادر که دارد بزند و من قبول کردم و الان که اختلاف خوردیم با همسرم من یک سوم اموالم به نام همسرم زدم که برای بچه وقتی شناسنامه صادر شد به نام بچه بزند و وکالت طلاقم گرفتم ولی از آنجا که در جریان نبودم بهزیستی در محضر از ما تعهد نامه گرفتن که بعد گرفتن شناسنامه یک سوم اموالمون و هر دوتامون به نام بچه بزنیم و من بعد متوجه شدم و من الان باید چکار کنم چون دیگه نمیخوام چیزی به نام کسی بزنم چون همسرم در قبال وکالت طلاق یک سوم اموالم برای بچه گرفت از من و الان نمیتونم ثابت کنم این موضوع را،آیا اگر فسخ فرزند خواندگی کنم اون وکالت نامه باطل می‌شود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خیر
شما باید طبق قانون اقدام نمایید
و ابتدا باید ادعای شما اثبات گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش، پاسخ داده شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان فسخ فرزند خواندگی به طرفیت اداره بهزیستی هست