مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند طلاق

با سلام .بنده فرزند طلاق هستم و پدرم تمامی اموال خود را به نام همسر جدید ثبت کرده اند با توجه به عدم ازدواج بنده و خواهرم امکان سهم بردن از ارث ایشون با توجه به افراز سند به نام همسر جدید هست یا خیر ؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است چون طرف زنده است ارث منتفی است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود((( مگر تحت شرایطی خاص)))

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان در زمان حیات اموال خود را انتقال داده باشید در این صورت شما نمی توانید ادعایی داشته باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر فقط شما می‌توانید نفقه خود را از پدر مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
تا زمانی که پدر زنده است ارث محقق نخواهد شد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بنام همسرشان زدند چیزی باقی نمیماند که ارث برسد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تمام اموال خود را بنام همسرش کرده خیر

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
تا زمانی که فوت واقع نشده ارث معنی نداره و ایشون تا وقتی زنده هست هر نوع تصرفی میتونه در مالش انجام بده.
اگر در زمان فوت ایشون چیزی باقی بود شما ارث میبرید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر پدر اموالی در مالکیت خود داشته باشد بعد از فوت پدر از ایشان ارث خواهید برد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که در هنگام فوت چیزی باقی باشد به شما ارث میرسد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی تمام اموال منتقل شده باشد بنابراین ماترکی نیست تا تقسیم شود‌.

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام هرمالی که در زمان فوت پدر متعلق به پدرتان باشد ، به نسبت ارث تقسیم میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر سند رسمی بنام همسرشان منتقل شده خیر، در ضمن در زمان حیات شخص سهم الارث معنی ندارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

وقتی پدر شما زنده هس بحث ارث پیش نمیاد ارث برای بعد از فوت هس.ضمن اینکه املاک بنام هر شخصی باشد متعلق به خودش هست

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

با سلام
زمانی که پدرشما فوت کرده باشد اگر اموالی داشته باشند در هرصورت به شما ارث تعلق خواهد گرفت