مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام و احترام
در صورت رضایت در کیفری با این متن که قاضی کشیک نوشته که رضایت بی قید و شرط خود را به مشارالیه و چک را مسترد خواهم کرد پرونده حقوقی بسته می شود !؟ البته در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد عاجزانه ازتون در خواست می کنم با توجه به تجارب ارزنده تون کمکم کنید خواهش می کنم جواب واضحی بدید 11سال دنبال حقم دویدم با فریب و به قصد عدم پرداخت جلو دادسرا بدون گرفتن هزار تومان پول بهش رضایت دادم

پاسخ ها :

یک وکیل

چنانچه با اعلام رضایت وجه چک را به ایشان بخشیده باشید طرف مقابل با استناد به همان رضایت نامه می تواند پرونده حقوقی را ببندد. بهتر است متن رضایت نامه را دقیقا بفرمایید تا بهتر بتوانیم شما را راهنمایی کنیم

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص نیازمند بحث و صحبت بیشتری می باشد
لطفا در صورت نیاز به مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
با تشکر

نسیم عبداله زاده خامنه

سرکار خانم نسیم عبداله زاده خامنه:

به نظر می رسد اعلام رضایت در پرونده کیفری صرفا ناظر به جنبه کیفری امر بوده و از نظر حقوقی مانعی برای مطالبه وجه وجود ندارد.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.باید متن رضایت نامه رو دقیقا قید بشه چیه و رضایت در داکاه کیفری به چه علت بوده و مطالبه وجه حقوقی ربطی به کیفری نداره