مشاوره حقوقی رایگان - موضوع: انتقال ملک و درخواست دستور تخلیه

با سلام
ملک از طرف زوج به زوجه به صورت رسمی و محضری منتقل شده و تک برگ به نام زوجه صادر شده است.
زوج به علت فروش آپارتمان نمی تواند قرارداد اجاره را تمدید کند.
قرارداد به اتمام رسیده است.
مستاجر در شرایط فعلی کرونا حاضر به تخلیه نیست.
آیا با شرایط فوق دستور تخلیه و حکم تخلیه صادر میشود؟
زوجه حاضر به اجاره دادن ملک نیست.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام انتقال ملک یکی از راه های صدور دستور تخلیه در دوران کرونا هست اما از متن مصوبه ستاد کرونا مشخص می شود که انتقال واقعی به خریدار مد نظر قانون بوده و انتقال به همسر ممکن است پذیرفته نشود.
اما متاسفانه در دوران بدی هستیم که نه قانون قبلی درست اجرا می شود نه مصوبات ستاد کرونا