مشاوره حقوقی رایگان - آیا بدون نصب کنتور گاز میتوان واحد مسکونی را تحویل خریدار داد

من واحدی نوساز پیش خرید کردم.
در حالی که حدود 2ماه از موعد تحویل گذشته بود و کنتور گاز آن وصل نبود و آن را فروختم
آیا ملاک قانونی تحویل واحد نوساز نصب کنتور گاز بود و میتوانم تا موعد تحویل ادعای خسارت دیرکرد تحویل از سازنده را کنم
در قولنامه فقط خسارت تحویل قید شده بود و نوع تحویل نو‌شته نشده

پاسخ ها :

ادعای خسارت دیرکرد از سازنده تحویل واحد نوساز بدون نصب کنتور گاز توسط سازنده تحویل واحد پیش خرید شده بدون کنتور گاز خسارت دیرکرد