مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش اپارتمان؟

سلام و وقت بخیر
سال 97 اپارتمان طی مبایعه نامه معتبر فروختم ولی خریدار مرحله نهایی پرداخت را که در دفترخانه قرارش بود نپرداخت و گواهی عدم حضور وی را گرفته و به دادگاه جهت فسخ قرارداد ارایه دادم و متوجه شدم سردفتر مربوطه مرتکب تخلف شده و گواهی خلاف واقع دیگری بصورت دستی بر روی نمونه های یادداشتی قدیمی صادر و به خریدار داده و موجب انحراف مسیر درست پرونده گردیده و علیرغم اینکه بنده مستندات مربوطه دال بر تخلف محرز سردفتر مذکور را به قاضی پرونده ارائه نمودم ولی قاضی رای بنفع خریدار داده چیکار باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

فسخ قرارداد فروش آپارتمان تخلف سردفتر گواهی عدم حضور در دفترخانه