مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دادورز و سردفتر که بازرسی اداره ثبت طبق ماده 100 ثبتی تخلف محرز بوده و سردفتر دفترخانه را اتش

با سلام و احترام نسق اعیان و حق ریشه کشاورزی اجرای احکام کارکنان دولت از محکومین دادگاه به مزایده گذاشته میشود و سه نفر ملک مورد نظر را خریداری میکنن و اینجانب ملک یاد شده را از این اقایان خریداری مینمایم بعد از چند سال دوندگی دادخواست الزام به تنظیم سند در یکی از شعبات مینمایم که منجر به ورود به ثالث اداره مسکن و شهرسازی و ادارات دیگر میشود در نهایت بعد از چندین سال دادگاه تجدید نظر ماده 18 ماده 477 شعب زمین خواری کاشف قوه قضاییه از فیلتر ادارات فوق فاقد اشکال تشخیص داده میشود در عین حال اجراییه توسط دادورز انجام میگیرد که اینجانب از دادورز بی اطلاع بودم اجراییه و احکام به نام اینجانب بوده ولی لیستی به دادگاه تقدیم نمودم که بعد از انتقال اجرایی بنام ذینفعان انتقال دهم دادورز علاوه بر اینکه مفاد اجراییه را اجرا ننموده بلکه نصف ملک را بنام اشخاص غیر مالک انتقال داده حال بعد چندین سال طی مصوبه ای اداره ثبت اسناد و املاک و اداره کشاورزی موافقت خود را برای صدور سند اعلام نموده اند در صورتی که اصلا اجراییه درست اجرا نشده من و خوانوادهام و افراد دیگری که محق هستن گرفتار این تخلف فاجعه بار شده ایم و هر وقت به دادگاه مراجعه نمودم اظهار داشتند که پرونده ات در دادگاه تجدید نظر یا دیوان یا زمین خواری خلاصه جواب درستی نگرفتم حال باید به کجا شکایت نمایم خواهشمندم راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام نیاز به بررسی و مطالعه پرونده ها دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به بررسی دارد از وکلای محترم سایت کمک بگیرید