مشاوره حقوقی رایگان - فرار دختر از خانه

سلام، خسته نباشید. من دختر هستم و میخواستم بدونم اگر در سن قانونی با یکی از دوستان که خانواده سختگیری دارد و خیلی خانواده هموفوبیکی هستند در یک یا دو سال اخیر فرار کنم و خانواده های ما میتوانند چه کارهایی انجام بدهند؟ آیا محاکمه میشویم و زندان میرویم یا چه اتفاق هایی ممکن هست برای ما بیوفتد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
عمل شما جرم نیست اما مراقب تعصب و فرهنگ خانوادگی باشید در همین چند سال اخیر چندین و چند قتل ناموسی به خاطر چنین مواردی صورت گرفته. مراقب تصمیمات خودتان باشید.