مشاوره حقوقی رایگان - احداث باغچه در پارکینگ

با سلام.
پارکینگ آپارتمان مورد سوال دو طرفه بوده و از 9 واحد 5 واحد پارکینگ دارند. یک طرف که متراژی در حدود 90 متر است حالا به هر دلیلی یک پارکینگ اختصاص داده اند و جای دو تا ماشین دیگر هم سابقا بوده اما با مشکل پارک ماشین ها و گرفتن کروکی واحدها مشخص شده که آن 90 متر فقط یک پارکینگ دارد و صاحب آن پارکینگ که یک مدت هم مسئول ساختمان هم بوده در زمان تصدی خود برای این که دیگر کسی اعتراضی به آن نداشته باشد و آن محل کسی دیگر ادعایی نداشته باشد، خودسرانه و بدون گرفتن اجازه از کسی یک قسمت از پارکینگ را باغچه درست کرده است که کسی دیگر نتواند مزاحم پارکینگ او شود با صحبتی که با صاحبان ملک داشته ایم چون خودشان ساکن نیستند و واحد های آن ها اجاره است خودشان را درگیر نمی کنند. آیا بنده به عنوان شاکی میتوانم به تنهایی ادعایی داشته باشم برای تخریب باغچه که اصلا باغچه ای هم نیست و خالی هم است. اگر شکایت کنم موفق میشوم؟
در این دادخواست من تنها هستم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
هیچ کس حق ندارد در فضای مشاع ساختمان بدون اجازه سایر مالکین تغییراتی ایجاد نماید