مشاوره حقوقی رایگان - تعمیر ایزوگام در ساختمان

سلام خدمت بزرگواران
بنده در آپارتمان شش طبقه زندگی میکنم و واحد اینجانب در طبقه ششم قرار دارد، یک سال پیش مدیر ساختمان برای تعمیر لوله ناودانی خودش اقدام به شکستن بلوک های واقع در پشت بام کرده و اینکار ایشان باعث آسیب رسانده به ایزوگام شده که در اولین بارندگی ، از سقف خانه آب جاری و باعث نم زدگی شد، پس از اتمام بارندگی باز خود ایشان پشت بام را قیرمالی کرد و بر روی بلوک های شکسته، پلاستیک قرار داد و مجدد بعد از بارندگی نم برروی دیوار مشاهده شد، اکنون پس از بارها اعلام به ایشان هیچ اقدامی نمیکند و اعلام میدارد مدیریت را واگذار میکند و مدیر بعدی به فکر درست کردن ایزوگام باشد، که این امر موجب بحث و جدل لفظی گردیده، لطفا شما بزرگواران راهنمایی بفرماییدکه چگونه میتوان بدون جدل و از راه قانونی از ایشان خسارت دریافت کرد، سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام بهتره ابتدا تامین دلیل ازشرایط حل اختلاف محل گرفته بشه و باتوجه به نظرکارشناس، شهادت شهود و..دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید . میتونید ابتدا اظهارنامه هم ارسال کنید ودرصورت عدم نتیجه به عنوان مدرک ضمیمه دادخواست کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پشت بام از مشاعات ساختمان است و باید با تشکیل جلسه نسبت به ترمیم آن اقدام کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ابتدا تامین دلیلگرفته بشه و بعد بااستناد به نظرکارشناس، شهادت شهود و..دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در چنین مواردی بدوا بهتر است اقدام به ارسال اظهارنامه رسمی به این نموده و موازا درخواست تامین دلیل و کارشناسی نمایید تا میزان خسارت معین گردد و سپس اقدام به طرح دعوی شود

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

ابتدا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال کنید تا تشکیل جلسه بدهند و ایزوگام تعمیر گردد در صورتیکه این موضوع محقق نشد درخواست تامین دلیل و کارشناسی کنید تا میزان خسارت مشخص شده و سپس علیه ایشان طرح دعوی کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تامین دلیل نمایید و الزام ایشان را به انجام تعمیرات از دادگاه بخواهید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام پشت بام مشاع است و تعمیر آن بر عهده همه ساکنان است اما در این مورد خاص چون تخریب صورت گرفته خود ایشان نیز می بایست تعمیر نماید پس اول به ایشان اظهارنامه بدید سپس در شورای حل اختلاف دادخواست