مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

سلام. یازده سال هست یک کلاهبردار از من که سابقه تصادف و ضربه مغزی داشتم اثر انگشت و امضاء گرفته که ملک تو رو میفروشم و یک باغچه به تو میدهم و برو دنبال این بنگاهی هر جا گفت امضاء کن بیا و نتونستم واحد مستاجر داشت 11 سال پیش پس بگیرم. حالا سابقه دو مورد کلاهبردای این شخص هم از آگاهی مشخص شده است. اون بنگاه هم من رو برد در دفترخونه جنوب تهران و اسم آن هم یادم رفته و وکالت بلاعزل با 2 تا انگشت و امضاء از من گرفتند و واحد آپارتمان از من گرفتند. درآمد من به وکیل گرفتن نمیرسد و درخواست راهنمایی یا وکیل تعزیری دارم.
اینجانب به علت عدم لطمه به کاراز بازگو کردن ضربه مغزی در اثر تصادف امتناع کرده و حال با رای قاضی وقت دادگاه میتوان به ابطال وکالت بلاعزل نمود؟ اگر میشود به چه صورت واحد از دست رفته را از کلاهبردار و بنگاهی بازگرداند؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر قولنامه ای ندارید شما می توانید حساب ایام وکالت را از کسی که به ایشان وکالت دادید بخواهید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید