مشاوره حقوقی رایگان - دعوی ملکی

سلام. موضوع دعوی ملک کشاورزی بین شخص الف و شخص ب هست. شخص الف مدعی خرید ملک شخص ب ( البته این جا شخص ب به عنوان وارث باید جوابگو در دادگاه باشد چون ملک فروخته شده از پدر شخص ب بوده ) و هر دو (ب و الف) به دادگاه رفتند و مدارک شخص مدعی خرید همان شخص الف 1_ قولنامه خرید ملک .2_ وکالت محضر 3 _یک نامه از جهاد کشاورزی در تاریخ خرید ملک با موضوع انتقال نسق فروشنده به خریدار که همان شخص الف هست.
بعد از بررسی مدارک در دادگاه بدوی کلا قاضی (بطلان دعوی) داد به دلیل این که:
اولا قولنامه بین فروشنده و خریدار کپی هست و اصل قولنامه شخص الف نداشت (نکته خیلی مهم: در کپی قولنامه حتی اثر انگشت و امضا فروشنده هم رویت نشد و کلا اثر انگشت و امضا فروشنده در مدرک نیست در مدرک)
دوما وکالتی که موجود هست به دلیل فوت فروشنده باطل شده است.
سوم موضوع قولنامه هم صلح عمری هست و باطل هست قرارداد بعد مرگ فروشنده.
حالا (الف و ب) رفتند تجدید نظر بر خلاف دادگاه بدوی کلا قاضی بدون در نظر گرفتن به این که قولنامه (همان سند اصلی موضوع دعوی) کپی هست و حتی مدعی اصل قولنامه ندارد و نیاورد دادگاه و همچنین وکالت محضری هم که گفته شد طبق قانون به محض فوت فروشنده باطل هست رای را نقض کرد و ملک را به شخص الف داد. الان این قاضی تجدید نظر چطور روی کپی رای داده و وکالت باطل شده را قبول کرده؟ با تشکر.

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام الله اعلم در هر صورت بهتر است جهت اعمال ماده 477 از مشاوره تلفنی یا حضوری استفاده بفرمایید