مشاوره حقوقی رایگان - دعوی ملکی

با سلام.پدربزرگم درسال 65فوت شده.در سال 69 پدرم هم فوت شده.از پدربزرگم یک خانه ارثی که هنوز هم دو دانگش در سند به نام پدرم است،به ارث رسید.البته سندش بعد از فوت پدرم تنظیم شد‌.حال عموزاده هایم (عمویم فوت شده) مدعی این هستندکه پدرشان پول آن دو دانگ زمین را به پدرم پرداخته و به ما میگویند بیاید و امضا کنین تا بنام ما شود.درحالیکه هبچ کدام از خواهرها ذهنیتی از پرداخت پول ندارنددرحالیکه که اکثرا بزرگ و بالغ بودیم حتی پدرم در لحظات پایانی چیزی نگفت باتوجه به معتقد بودنش به این امور و عمویم انچنان وضعیت مالی خوبی نداشت درآن زمان!.حال علیه ما شکایت کردن درحالی که هیچ مدرکی جز یه برگه دست نویس که امضایش با امضای پدرم متفاوت است ندارند تازه جوهرش نو و تازه است .تاقبل ازین این مدرک را رو نکرده بودند ولی بعد از شکایت نشانش دادند.ما در حقانیت این امضا شک داریم.ایا میتوان دراین قضیه باتوجه به رسمی بودن سندش به نام پدرم حقمان را بگیریم؟؟ایا میتوان به اثبات کرد این حقه بازی و دروغشان را؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر آنها این ادعا را دارند باید اثبات کنند و شما میتوانید درخواست کارشناسی کنید تا وضعیت امضا مشخص شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر پدر شما قرارداد را امضا
نکرده باشد شما باید درخواست جعل و
ارجاع پرونده به کارشناس خط و امضا را مطرح نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پدر شما اگر قرارداد را امضا نکرده باشد می بایست درخواست جعل و کارشناسی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوا دست نوشته را انکار کنید یا ادعای جعل مطرح کنید تا موضوع به کارشناسی ارجاع بشه.
در صورت جعل به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت امضا نکردن قرارداد درخواست جعل و کارشناسی کند