مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توقیف پلاک خودرو

با سلام و عرض ادب و احترام.
اینجانب دو سال میشود و در سال 98 یک دستگاه پژو 405 خریدم و میان خودمان قولنامه کردیم و کل پول را پرداخت کردم و قولنامه را به محضر بردم و مهر زد و سه شاهد امضا کردند و من بعد از چند روز برای وکالت تعویض پلاک زنگ زدم و طرف گفت این هفته مرخصی نمیدهند و بعد از بیست روز زنگ زد تعویض پلاک کنیم و من به خاطر مشکلات نتونستم پدرم سرطان حنجره داشت و نتونستم و بعد کرونا آمد و چند بار خولست برویم تعویض پلاک و گفتم کرونا هست و من جانباز شیمیایی هستم و ماشین را تکان نمیدهم چون کرونا هست خطرناک هست و بعد که تعطیل شد و حالا افتاده روی لج و تعویض پلاک نمی آید. شکایت توقیف پلاک کرده و هر چه هم زنگ میزنم نمی آید. چی کار باید کرد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به شعبه مراجعه و دلایل خود را توضیح دهید و ماشین را بیرون نبرید