مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک از پدر

سلام. بنده خانه ای را از پدرم خریدم و قیمت آن هم هم مشخص شده و پرداخت شده است. در بنگاه نوشتیم و مبایعه نامه و کد رهگیری زدیم به خاطر این که دست غریبه نیفتد این طور نوشتیم خانه ای شش دانگ به مساحت چهل متر فروخته شد. در حق خریدار فلانی توافق شد تا زمانی که پدرم در قید حیات است حق فروش ندارم و بعد از نبودن پدر شش دانگ خریداری شده متعلق به خریدار فلانی است و وارثین هیچ گونه حقی نسبت به این ملک نخواهند داشت. میخواستم ببینم پدرم میتواند ادعا کند تا زمانی که زنده ام مال خودم هست و بعد از خودم مال هست و یا منظور حق فروش هست که گفته؟ منظور چیست؟ لطفا پاسخ دهید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شرط استیفا منفعت در زمان حیات شده است وزمانی پدرتان نباشد ملک قهرا با توجه به مبایعه مذکور متعلق به شما است و مالکیت شما مستقر خواهد شد