مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن

سلام

بنده ضامن شخصی شدم که وام ازدواجش رو بگیره (مبلغ 15 میلیون تومن) و در حضور دو نفر شاهد توافق کردیم که ایشون بخشی از وام رو (60 درصد) به من بده اما الان که وام رو گرفته حاضر نیست سهم من رو بده متاسفانه توافقی که کردیم شفاهی بوده و من مدرک مکتوبی ندارم. الان دوتا سوال داشتم

1. با توجه به اینکه توافق شفاهی بوده میتونم ازشون شکایت کنم ؟ و با توجه به اینکه دوتا شاهد دارم شکایتم سودی خواهد داشت یا خیر ؟

2. سوال دوم اینکه اگر وام گیرنده شخص دیگری رو به عنوان ضامن به بانک معرفی کنه من میتونم مدارکمو پس بگیرم. به عبارت دیگه امکان جا به جایی ضامن وجود داره ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام درخصوص سوال اول با توجه به اینکه مبلغ وام متعلق به ایشان بوده و دلایل مکتوب در این خصوص دارند ادای شهادت خیلی کارساز نیست هرچند بعنوان دلیل مورد استناد است. درخصوص سوال دوم بعید میدونم که بانک این مورد را بپذیرد چراکه معمولا ضامن در قرارداد اصلی بین بانک و وام گیرنده متعهد است لکن می توانید با حقوقی بانک و یا رئیس بانک مذاکره نمایید