مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن

زنی 17 ساله و بیوه میخواهم از خانواده جدا و مستقل زندگی کنم ؟

پاسخ ها :

موسوی خراسانی اسماء

موسوی خراسانی اسماء :

به لحاظ حقوقی صرف جدا زندگی کردن یک خانم فاقد ایراد است زیرا سن اهلیت در امور غیرمالی، 9 سال تمام قمری است. البته زندگی به صورت مستقل، طبیعتا نیازمند مداخله فرد در امور مالی مربوط به خود است که به دلیل عدم اهلیت در این قسمت (زیر 18 سال) عملا این کار به راحتی امکانپذیر نخواهد بود.