مشاوره حقوقی رایگان - زندگی مستقل

سلام وقت بخیر دختر مجرد نوزده ساله هستم
به دلیل عدم امنیت در منزل و ممانعت سرپرست از حقوقی که به عنوان یک شهروند و انسان دارم
آیا دادگاه بهم اجازه جدا زندگی کردن از خانواده رو میده؟؟؟
آیا برای مجوز گرفتن از دادگاه بخاطر زندگی مستقل باید درآمد ثابت داشته باشم؟؟؟
و اینکه آیا دادگاه مستندات رو قبول میکنه یا نیاز به شاهد دارم برای اثبات حرفم؟؟؟
و اینکه من توخونه حبسم چطور میتونم شکایتمو ثبت کنم و از چه سازمانی میتونم کمک بگیرم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما میتوانید مستقل زندگی نمایید و لازم به اجازه دادگاه نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما یک دختر 19 ساله هستید و از لحاظ قانونی شخصی عاقل، بالغ و رشید محسوب میشوید و تنها از باب ازدواج بایستی از پدر خویش اذن در ازدواج دریافت کنید. بنابراین شما مطابق قانون حق دارید که به شکل مستقل زندگی کنید حتی اگر درآمد نیز نداشته باشید. در صورتی که پدر شما با دلایل غیرمنطقی و ناموجه اقدام به حبس شما در خانه کرده باشد میتوانید شکایت توقیف غیرقانونی را به ثبت برسانید. اگر هم قادر نیستید که از خانه خارج شوید با 110 تماس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس امکان زندگی مستقل قانونا وجود دارد
بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید….

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به ین قانونی رسیده اید اما میدانید که زندگی مستقل با مشکلاتی همراه است توصیه میشود با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا به کمک تان بیاید 123

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای جدا زندگی کردن نیازی به اجازه دادگاه ندارید و می توانید مستقل زندگی کنید
برای خطرات احتمالی که با آن مواجه هستید میتوانید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختری که به سن 18 سال تمام رسیده خودش می تواند مستقل زن کس کند.
اگر دختر شغل و درآمد کافی برای زندگی مستقل داشته باشد مشکلی پیش نمیاد.
برای زندگی مستقل داشتن شغل یا درآمد لازم نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سنتان نیازی به اقدام از طریق دادگاه نمیباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون شما به سن قانونی رسیده آید و اختیار انتخاب زندگی جدا و مستقل دارید اما باید برای خود شغل و دارمدی داشته باشید تا بتوانید زندگی خود را بگذرانید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اولا با شماره تلفن 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید ثانیا مستقل شدن سرمایه درامد و شغل میخواهد

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

شما برای زندگی مستقل نیازی به حکم دادگاه ندارید ولی قطعا باید شاغل باشید و درآمد داشته باشید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام حبس خانگی قابل شمایت است برای مستقل شدن هم نیاز به اجازه نمیباشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

عزیزم شما نیاز به اجازه دادگاه ندارید میتوانید مستقل باشید
ولی خوب به تبعات تنها زندگی کردن دراین جامعه فکر کنید
مسلما تنها از پس مشکلات برنمی آیید پیشنهاد میکنم خانواده را ارک نکنید با اورژانس 123 تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما از زمان 18سالگی می‌توانستید مستقل زندگی کنید کسی نمی‌تواند مانع شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام احترام به پدر ومادر واجب است وبهترین دوستاتون پدرومادرتون هستند از طریق مشاوره خانواده مشکلتان حل میشود.

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

با سلام سن رشد عقلی 18 سال است اگر امنیت جانی ندارید میتوانید مستقل زندگی کنید
با وکیلی تماس بگیرید تا ایشان برایتان طرح شکایت کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما بالای 18 سال سن دارید و هیچ کس نمی‌تواند مانع از ایفا حقوق شما شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما از منظر قانون یک انسان بالغ محسوب و می توانید به تنهایی زندگی نمایید
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نیازی به حکم دادگاه ندارید می توانید مستقل رندگی نمایید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید مستقل زندگی کنید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

دوست عزیز احتیاج به مرجع قضایی نیس افراد بالای 18 سال چه خانم چه آقا میتونن تنها زندگی کنند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید مستقل شوید و نیاز به مکاتبه یا حکم دادگاه نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما با رسیدن به سن هجده سالگی رشید محسوب میشوید و می توانید از لحاظ قانونی مستقل زندگی کنید.با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

زندگی مستقل ارتباطی باقانون ودادگاه نداردوقابل رسیدگی نیست فقط ازدواج شمانیازبه اجازه پدردارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از طريق رايانه و گوشي هوشمند مي توانيد شكايت نماييد
و حكم رشد بگيريد
اما بنظر مي رسد خانه بهترين و امن ترين مكان براي دختر است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.مشکلی برای اینکه به صورت مستقل زندگی نمایید وجود ندارد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
نیازی به اجازه دادگاه برای مستقل زندگی کردن ندارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما برای زندگی مستقل نیازی به اجازه پدر یا هیچ ارگانی ندارید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیریدشما قانونا می توانید مستقل زندگی کنید و نیازمند اخذ اجازه از دادگاه و اثبات دارایی کافی برای زندگی مستقل نمی باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که شخصی به سن 18 سال می‌رسد رشید محسوب می‌شود و می‌تواند مستقل زندگی نماید