مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام پدر بزرگ من در گذشته زمینی را از هم شهری خود میگیرد و سالهای زیادی بر روی آن زمین کشاورزی میکرده و حتی به نام خود به طور شفاهی آن زمین را اجاره میداده. الان هم پدر بزرگم و هم آن شخص فوت کرده و بچه های هردو ادعای این را دارند که زمین مال اونهاست. و هیچ کدام سندی ندارند و در گذشته ممکن است که پدر بزرگم زمینی را به اون شخص جایگزین داده باشد. اما کسی خبر ندارد. با اینکه آنها دوبار شکایت کرده اند که زمین را پس بگیرند اما دادگاه حق را هر دو بار به پدر و عموهایم داده است. اما وی هم چنان برای بار سوم شکایت کرده است. ما باید چه کنیم. ما در روستا شاهد هم زیاد داریم که پدر بزرگم بر روی آن زمین کار میکرده و زمین را به اسم او میشناسند. و شاهد ها هم بار قبل به دادگاه رفته بودند. در ضمن در آن زمین که به پدر و دو عمویم ارث رسیده است به طور مسکونی و با مجوز ملک ساخته و در آن زندگی میکنند و درختان زیادی هم کاشته اند. حالا باید چه کنیم؟ ان شخص پارتی هم زیاد دارد.

پاسخ ها :

عارف اسدی

عارف اسدی :

به نام خدا
با طرح دعوای اثبات مالکیت به طرفیت ورثه فروشنده مستند به تصرف چندین ساله و اخذ مجوز و حتی انتقال منافع و درختان اقدام نمایید

محمد حسین حاجی آبادی

جناب آقای محمد حسین حاجی آبادی :

سلام
اگر یکبار رای صادر شده ، اعتبار امر قضاوت شده را دارد و طرف مقابل شما مجددا نمی‌تواند طرح دعوی کند ، شما به استناد حکم قبلی درخواست رد دعوی خواهان رو به دادگاه بدهید