مشاوره حقوقی رایگان - رفع نفوذ رطوبت از مشاعات مجتمع مسکونی به داخل واحد مسکونی

بر اثر نفوذ رطوبت از مشاعات مجتمع مسکونی به واحد مستقر در طبقه همکف بنده دیوارهای داخلی واحد مسکونی از کف نم کشیده و تخریب گردیده است. هیئت مدیره ادعا نموده که مشکل از لوله کشی داخلی است.
در لوله های داخلی واحد تست فشار انجام شد و نتیجه حاکی از عدم وجود نشت لوله های داخلی بود. از کارشناس رسمی دادگستری هم دعوت بعمل آوردم که پس از بررسی گزارش نمودند که ایجاد تخریب در اثر نشت لوله کشی داخلی واحد نیست.
هیئت مدیره زیر بار پیگیری و شناسایی منشاء ایجاد رطوبت نمی رود. هنوز درخواست غرامت هم نکرده ام.
سپاس

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

این شرح ماجرا بود. سوال شما چیست؟