مشاوره حقوقی رایگان - رطوبت از واحد آپارتمان

با سلام و خسته نباشی. من در مجتمع 5 واحدی زندگی میکنم و من در واحد 5 ساکن هستم. چند وقت پیش واحد پایین من گفت تراس خونه ام نم داده است به همین خاطر چون آپارتمان ساخت سال 97 میباشد با مالک آن صبحت کردم گفت نشتی از واحد شما نمی باشد از خونه خودش است ولی هرچی بهش میگم قبول نمیکند لطفا راهنمایی فرمائید ممنون میشم

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام مسأله میان مالک و طبقه پایین است ایشان و مالک باید صحبت کنند