مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و خسته نباشید. زمینی 8 سال پیش با مبایعه نامه خریدم به تازگی برای انتقال سند دادخواست علیه فروشده طرح کرده ام ولی سند مالکیت به اسم مادر فروشنده میباشه آیا فروشنده که سند مالکیت به اسم خودش نیست میتواند بهم انتقال را در دفتر خانه انجام دهد یا نه و اگر نه ایا اسم مادر هم نیاز هست در پرونده که فعلا در دادگاه هستش و حتی جلسه اول هم تشکیل نشده اضافه کنم تا مادر هم به دادگاه رجوع کنه با سپاس فراوان

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
فروشنده باید مالک یا نماینده ایشان باشد در غیر اینصورت ایشان مرتکب فروش مال غیر شدند لذا شما می بایست به طرفیت هردو دادخواست طرح نمایید چرا که مالک کسی هست که سند رسمی بنام ایشان است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حتماباید دعوای شمابه طرفیت مالک رسمی یعنی کسی که ملک دردفتراملاک بنامش است به همراه کسی که ملک راازش خریداری کردید هردو مطرح شود والا دعوای شما قابلیت استماع ورسیدگی راندارد بدیهی ست که اگر دردادخواست اسم مالک رسمی راننوشته باشید دیگر نمی توانید دردادخواست بنویسید