مشاوره حقوقی رایگان - حضانت نوه پسری

باسلام. من زنی 50ساله هستم پسر و عروسم چند سال پیش از هم جدا شدند و عروسم دختر 6 ساله خود را با خود برد و حضانت او را گرفت اما حالا پسر من 3سال است فوت کرده و شوهر خودم هم فوت کرده. عروس من حضانت نوه من رو به پدرش داده و خودش 2بار ازدواج کرده و نوه من پیش پدر بزرگ مادریش زندگی میکنه آیا من میتونم حضانت نوه خودم رو از طریق دادگاه بگیرم. الان نوه من 13 سال سن داره ومادرش هم صلاحیت نگهداری نداره اگه ممکنه من رو راهنمای کنید از کجا شروع کنم تا حضانت رو بگیرم ممنون..

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،13ساله ازموضوع حضانت خارج است،بایدخودش تصمیم بگیردکجا زندگی کند