مشاوره حقوقی رایگان - رابطه همسرم با دیگران

سلام خسته نباشین من پنج ماهه نامزد کردم و الان دارم میفهمم که زنم با چند نفر رابطه جلو و مقعدی داره آیا شکایت کنم تشخیص این رابطه در پزشکی قانونی تا چه مدت قابل تشخیصه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با سلام کاربر گرامی
از کجا این امر متوجه شدید ؟!شک و تردید سم رابطه است بهتره صحبت کنید اگر مسجل شد جدا شوید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز این مسایل بسیار پیچیده است و با توجه به اینکه شما عقد کردید یا نه و خیلی آیتم های دیگر باید تصمیم گیری درست انجام شود. بدون فکر شکایت نکنید.