مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر به دختر در صورت بحمدالله در قید حیات بودن مادر

سلام وقتتون بخیر. من و خواهرم دختر مجرد هستیم که از محل کار خود حقوق دریافت میکنیم و برامون بیمه رد میشه. پدرم چند سالی هست که فوت کردن و مستمری رو مادرم میگیرن که خودشون هم مثل ما کارمند هستن. حالا پدربزرگم فوت کردن و مادرم میخوان از حقوق همسر انصراف بدن و حقوق پدرشون رو بگیرن. ایا مادرم میتونن چنین کاری کنن و حقوق پدر رو بگیرن؟ و اگر اینطور شدف من و خواهرم میتونیم حقوق پدر خودمون رو بگیریم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرزندان اناث در صورت نداشتن شغل و شوهر از مستمری پدر متوفی بهرمند می شوند. ولذا شامل شما نخواهد شد