مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول وام

سلام ییه سال پیش یه وامی گرفتم به مبلغ 50 میلیون و همون لحظه این پولو ساتنا کردم به حساب همسرم
ضامن هم پدرشوهرم و همسرم و یکی از اقوام بودن
6 ماه اول همسرم هر ماه مبلغ وام رو به حسابم میریخت و منم قسط وام رو با گوشیم میدادم ولی بعد از 6 ماه که جدا شدیم دیگه پولی بابت اقساط به حسابم واریز نکرده
ایا من میتونم اثبات کنم چیزی تو دادگاه که قسط وام رو ایشون پرداخت کنه؟ راه حلی وجود داره که بتونم کاری کنم چون الان یه زن تنهام هیچ پولی هم ندارم واممو بدم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. با دلایل ذکر شده ، دادخواست مطالبه وجه بدهید