مشاوره حقوقی رایگان - حكم كارگزينی

با سلام و احترام
بنده كارشناس پرستاري رسمي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه هستم
باتوجه به اينكه
(تفاوت جز (١) بند (الف) تبصره (١٢) بودجه ١٣٩٧ ) و (تفاوت بند (ي) تبصره (١٢) بودجه ١٣٩٨) شامل حال مستخدمين سال ٩٨ در احكام كارگزيني نشده است. اما اين دو بند كه به بندهاي دوقلو معروف هستند براي مستخدمين سال ٩٨ وزرات بهداشت كه حين خدمت طرح نيروي انساني استخدام شده اند برقرار شده است. اما براي بنده خير. باتوجه به اينكه بنده نيز در سال هاي ٩٧ و ٩٨ به صورت طرح نيروي انساني در دانشگاه مذكور مشغول خدمت بوده ام و با وزارت بهداشت رابطه استخدامي داشته ام و احكام پرداختي براي اينجانب صادر شده است و از بند هاي ذكر شده در احكام حقوقي برخوردار بوده ام و كسورات بازنشستگي نيز از آن كسر گرديده و جز سوابق نيز لحاظ شده است و صرفا به علت انفصال خدمت بين طرح نيروي انساني و استخدام از احكام من حذف شده است. چگونه مي توانم حق خود را پيگيري كنم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیقتر موضوع میتوانید از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید یا با شماره واتساپ بنده یعنی 09393050039 پیام دهید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری