مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی قدیمی

سلام، خسته نباشید. یک فقره چک شرکت قدیمی از یک نفر گرفتم و به بانک برای وصول کردن آن رفتم اما فقط امضای مدیر عامل داشت و بانکیه آن را برگشت زد.
اما روی برگه برگشتی بانک نوشته بود به علت نقص امضاء برگشت شد و کمبود موجودی حساب حالا این چک به درد میخورد یا نه؟ چون چک قدیمی هست و ممنون میشوم راهنمایی بکنید.
باتشکرفراوان

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بله به طرفیت امضا کننده طرح دعوی کنید