مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت

با سلام و خسته نباشید:من یک ماشین از یک شخص گرفتم 3 تومن بیعانه دادم و ماشین رو داخل پارکینگ دو قبضه کردیم تا فرداش برای تعویض پلاک بریم. بعد دادن بیعانه توسط من دو تا مدرک گرفتم از فروشنده:کارت و بیمه ماشین:بعد از رویت بیمه نامه متوجه شدم بیمه 4 اقساط آتی بدهکاره است.که این رو مخفی کرد.من نیز بخاطر ریسکی که ممکنه به دلیل عدم پرداخت اقساط پیش بیاد(استعلام که از بیمه گرفتم گفتن در صورت تاخیر یا پرداخت نشدن اگه تصادفی صورت بگیره خسارت کامل پرداخت نخواهد شد) گفتم حتما باید بیمه رو تسویه کنی یکجا تا تعویض پلاک بیام...اما این شخص رفته از من جبران و مطالبه خسارت کرده..حتی داخل قولنامه دستی هم ذکر نکردیم بیمه دارای اقساطه...ایا حرف من درسته بخاطر ریسک باید کامل صاف کنه؟حتی کلا عرف بازار بر مبنای تسویه حساب بعد فروش ماشینه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" ملاک تعهدات طرفین ، مفاد و شروط قرارداد فروش(مبایعه نامه) است و در صورت عدم ذکر شرط یا مورد قانونی در مبایعه نامه ، قانون مرتبط ملاک است .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در مورد شما باید اول از همه مفاد مبایعه نامه رو مطالعه کرد تا از اصل توافقات فی مابین شما اطلاع حاصل بشه تا بعد از اون بشه پاسخ دقیق رو خدمتتون عرض کرد

پرسشگر :

ما تو مبایعه نامه به هیچ عنوان ذکر نکردیم بیمه دارای اقساطی هست.برای همین هم من از اول به فروشنده اعتراض کردم که چرا نگفتی....آیا قانون مستقیمی وجود داره که کتمان موضوعی باعث به وجود امدن خسارت احتمالی باشه بهش رجوع کرد؟

یک وکیل

سلام" دوست عزیز ! شما یک خودرو با وضع موجود که به رؤیت تان رسیده خریداری نموده اید و می بایست تمامی شرایط فنی و ظاهری خودرو و اسناد مالی منضم به خودرو ( بیمه نامه شخص ثالث یا بدنه و نوع آن و شرایط آن ) ، اخذ مفاصا حساب عوارض خودرو ، اخذ گواهی معاینه فنی خودرو ، اخذ مفاصا حساب خلافی خودرو و هر سند و مدرک و گواهی که متعلق به خودرو خریداری شده می گردد را در مبایعه نامه قید و فروشنده را ملزم به تأمین و انجام و تحویل آن می کردید وگرنه هیچگونه ادعایی به غیر از تخلف از مفاد و شروطی که در مبایعه نامه طرفین به آن ملتزم شده اند در محکمه قابل استماع نیست .