مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف مهریه در صورت اثبات خوردن مشروب در دوران عقد

اگه خانمی در دوران عقد درخواست طلاق به واسطه (خوردن مشروب و داشتن عسرو حرج ) از دادگاه را داشته باشد.

تکلیف مهریه چه میشود ؟
آیا باید مهریه را ببخشد تا دادگاه طلاقش را صادر کند یا مهریه و طلاق هر دو با هم به خانم می رسد؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. پرسش شما نیاز به توضیح گسترده دارد. بدانید که الزاما نیاز به بخشش مهریه وجود ندارد اما بعضا تنها راه طلاق است و البته با موافقت زوج. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.