مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام و خسته نباشید همسر اینجانب پیرو عرفان ... می‌باشد و چون نظامی هستم و پیرو عقاید ایشان نشدم نقشه ضرب و شتم برای من کشید و به پزشکی قانونی مراجعه نموده و شکایت کرد مرا از خانه بیرون کرده و اقدام به عوض کردن قفل نمود و علاقه ای برای ادامه زندگی با من را نداشت بعد از چند روز رفتم و عدم تمکین اقدام نمودم او هم رفت نفقه اقدام نمود در دادگاه حل اختلاف نفقه روزهای بیرون رفتنم از خانه تا اقدام تمکین را ازم گرفتن در دادگاه تمکین من رای را نگه داشته اند تا رای دادگاه ضرب و شتم مشخص شود از این طرف دوباره رفته نفقه شکایت کرده سوال من این است آیا به آن خانم نفقه تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

نفقه زمانی به همسر شما تعلق میگیرد که از شما تمکین کرده باشد اما به جهت ادعای خوف جانی متاسفانه شما میبایست به ایشان نفقه پرداخت کنید