مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام من یک چک به مبلغ 37میلیون پیش کسی دارم که در وجه خود شخص 12.500.000 شماره کارت خواهرش فرستاده من براش کارت به کارت کردم 5میلیونم از مغازه دوستم جنس دادم بهش خودش برده رسید بانک دارم بعد تاریخ چک و فاکتور اجناسی که برده رفته چک برگشت زده منم دادخواست استرداد لاشه چک دادم بعد 5روز این پیام اومده برام پرونده شما با شماره فلان به شعبه مدنی ارجاع داده شد در صورت نیاز به حضور به شما ابلاغ می شود
میخوام بدونم این یعنی چی

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

یعنی چک شما را به دادگاه برده و دادخواست مطالبه وجه داده و متعاقبا وقت رسیدگی به شما ابلاغ میشود
برای پیگیری میتوانید حضورا به دادگاه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اینکه شما به حساب شخص دیگری جز دارنده چک مبلغ واریز کردید باید ثابت کنید یا مطالبه وجه نمایید.