مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از مستاجر

با سلام. بنده در حدود ده سال بود که مستاجر یک واحد بودم که ماه قبل مالک به بهانه فروش مجبور به تخلیه شدم. مالک در حدود 20 میلیون از پول پیش بنده را به بلوکه نموده است و اعلام نموده است که واحد دارای خرابی هایی است از جمله باد کردگی صفحه کابینت و دور سینک ظرفشویی ( به دلیل استفاده طی 10 سال اخیر ) و یا از بین رفتن رنگ قسمت پایین درب های سرویس بهداشتی و حمام و ایرادات ناشی از نم دادن کف بالکن طبقه بالا به سقف بالکن این واحد و یا نفوذ آب از تاسیسات ساختمان به دیوار واحد و ماندن اثر آن روی دیوار پس از اصلاح توسط ساختمان ( به عرض میرساند بنده در این مورد هم متضرر شدم و وسایل داخل کمد که مشرف به این تاسیسات بود کلا خراب شده بود ) و ... از این موارد که به نظر میرسد به دلیل مشکلات اولیه موجود در زیر ساخت های ساختمان بوده که طی 10 سال اخیر خودنمایی کرده است. لطفا راهنمایی فرمایید که آیا مالک میتواند موارد فوق را به حساب بنده بنویسد و طلب خسارت نماید یا نه؟ در صورتی که از پول بلوکه شده برداشت ناحق بنماید روش پیگیری از مراجع قانونی به چه صورت هست؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

استرداد ودیعه مورد اجاره دادخواست بدین

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام اینکه مسول این خسارات کیست جدا از ظاهر سوال که مستاجر میباشد، باید موضوع به کارشناس محول شود و در خصوص سوال دوم معمولا مطابق با مفاد قرارداد های معمول، موجر حق بلوکه کردن پول را ندارد و باید در دادگاه یا شورا طرح دعوا نماید.سپاس