مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و خسته نباشید خدمت شما اینجانب در جایگاه سی ان جی (کارفرما شهرداری و پیمانکار شرکت...) کار میکردم که سال آخر شرکت به دلایل نامعلوم متواری شد و حقوق چند ماه من رو نداد بنده در اداره کار شکایت کردم در اونجا با توجه به عدم حضور نماینده شرکت حکم به نفع بنده داده شده {حکم به دادگاه جهت اجرا ارسال شده} و از اونجایی که شرکت منحل شده و به مدیرعامل هم دسترسی ندارم و از اونجایی که دادگاه میگه چون با شرکت طرف بودین نمیتونیم حکم توقیف اموال شخص رو بدیم اینجانب تصمیم گرفتم از ماده 13 اداره کار استفاده کنم.
ماده 13 قانون کار
در مواردی که کار از طریق مقاطعه انجام می یابد، مقاطعه دهنده مکلف است قرارداد خود را با مقاطعه کار به نحوی منعقد نماید که در آن مقاطعه کار متعهد گردد که تمامی مقررات این قانون را در مورد کارکنان خود اعمال نماید.

تبصره 1- مطالبات کارگر جزو دیون ممتازه بوده و کارفرمایان موظف می باشند بدهی پیمانکاران به کارگران را برابر رای مراجع قانونی از محل مطالبات پیمانکار، من جمله ضمانت حسن انجام کار، پرداخت نمایند.
تبصره 2- چنانچه مقاطعه دهنده بر خلاف ترتیب فوق به انعقاد قرارداد با مقاطعه کار بپردازد و یا قبل از 45 روز از تحویل موقت، تسویه حساب نمایند، مکلف به پرداخت دیون مقاطعه کار در قبال کارگران خواهد بود.
دادگاه نامه زده شهرداری که اگر شما ضمانت حسن انجام کار دارید به ما اطلاع دهید که شهرداری گفته چیزی ما نداریم و دادگاه به همین بسنده کرده و پرونده رو راکد نگه داشته از شما خواهشمندم راهنمایی کنید تا بتونم حق خودم را در دادگاه بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ممنون از پاسخگوییتون فققط یک سوال ایا میتونم از شهررداری طبق قانون پول بگیرم

مطالبه حقوق کارگر کار از طریق مقاطعه مقاطعه دهنده مقاطعه کار ضمانت حسن انجام کار شهرداری کارفرما