مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال بعد از اجرای مهریه

با سلام.
من در تاریخ 99/12/6 از طریق اجرای احکام ثبت مهریه ام را اجرا گذاشته ام در آن زمان دو منزل و یک دفتر کار به نام همسر من بود. به دلیل اشتباه اداره ثبت دفتر کار توقیف و وارد مزایده شده اما دو ملک مذکور توقیف نشده و همسرم فرصت یافت آن ها را در 99/12/13 و 99/12/14 به نام برادر و دوست خود نماید. الان در دادخواست ارائه شده چیز هایی رو باید به عنوان خواسته مطرح کنم؟ بطلان معاملات؟ تغییر اسناد به مالکیت قبلی؟ ورود املاک به روال اداری اجرای مهریه؟ چه خواسته هایی باید داشته باشم که خواسته جامع و صحیح مطرح شده باشد؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام شما هم از طریق کیفری هم حقوقی میتوانید طرح دعوا کنید بهتر است جهت تنظیم دعوای خود به دفتر یکی از وکلای محل اقامت خودتون مراجعه کنید