مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری فوت شده

با سلام . پدر من در سن 56 سالگی فوت شده و از لحاظ بیمه مشکلی نیست حقوقش و گفتن برقرار میشود. پدرم یه همسر و سه تا فرزند دارد و پدر و مادرش هم زنده هستن. آیا پدر و مادرش هم حقی دارند از این حقوق مستمری یا نه ؟

پاسخ ها :

آزاده امیدوار

سرکار خانم آزاده امیدوار :

با سلام و احترام
با توجه به قوانین حقوق فرد متوفی جزء دارایی حساب نمیشود که ورثه از آن ارث ببرند بنابراین پدر و مادر متوفی سهمی در مستمری ندارند و صرفا همسر و فرزندان زیر هجده سال می توانند حقوق را دریافت کنند در خصوص فرزندان اناث (دختر) بعد از سن هجده به شرط مجرد بودن سهمشان از حقوق متوفی پابرجاست.