مشاوره حقوقی رایگان - برگشت معامله یا توقیف خودرو

سلام
من ماشین خودم را با یه ماشین دیگه معاوضه کردم وهر دو تعویض پلاک انجام دادیم اما سندها انتقال ندادیم
ماشین من نسبت به ماشین دیگر 30میلیون گرانتر بود و ایشان 15میلیون بعد تعویض پلاک به من پرداخت کردند و برای ما باقی پول مهلت خواستند الان 1سال میگذره طرف نه پول منو میده و نه میاد سندشو بزنه منم سند خودرو طرفو نزدم اما لاشه سندو هردو به هم تحویل دادیم هیچ قولنامه ای هم ننوشتیم متاسفانه حالا میشه ماشینو توقیف کنم که هم بیاد بدهشو پرداخت کنه و هم سند هردو خودرو زده بشه یا نه
باتشکر